Filistin’e destek vermek için Berlin, Hamburg ve Paris olmak üzere Avrupa'da birçok kentte düzenlenen gösterilerde İsrail'in Gazze'ye saldırıları protesto edildi.

Göstericiler "Katil İsrail", "Filistin’e özgürlük", “İsrail terör devleti", "Biz binleriz, biz milyonlarız, hepimiz Filistinliyiz", "Çocuk katili İsrail" ve "Almanya finanse ediyor İsrail bombalıyor" şeklinde sloganlar attı.

Duisburg’ta yeni Alevi Kültür Merkezi’nin temeli atıldı Duisburg’ta yeni Alevi Kültür Merkezi’nin temeli atıldı

Göstericiler, Filistin bayraklarıyla üzerinde "Gazze’deki soykırımı durdurun", "İsrail, inşa ettiğin hiçbir duvar, vahşi işgalinizin ve çocuklara yönelik soykırımınızın izlerini gizleyemeyecek. Utan", "İsrail'i boykot et" ve "Siyonizm yenilecek” yazan döviz ve pankartları taşıdı.